Çat Kasabasında kaçak yapıyla müdadele kapsamında; Yılancıyeri mevkii'nde yapımı devam ettiği tespit edilen izinsiz yapı Belediye görevlilerince durdurularak 3194 sayılı İmar Kanununun 32. ve 42. maddeleri gereğince işlemlerinin sürdüğü açıklandı.

Belediye Başkanı Zübeyir KALAY özellikle tarım alanları üzerine kurulu yapılara ağırlık gösterileneceğini açıkladı.

Mevcuttaki tüm kaçak yapıların  Kapadokya Alan Başkanlığı tarafından yıkım ve cezai işlemleri sürdürülmektedir.

Ayrıca Başkan Zübeyir KALAY ''Duyarlı vatandaşlarımızdan Kasabamız sınırları içerisinde inşaası başlamış veya başlama hazırlığında olan kaçak yapıları Çat Belediyesi Whatsapp ihbar hattına ulaştırabileceğinizi önemle rica ederim.'' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Çat Belediyesi Whatsapp İhbar Hattı : 0538 404 77 44

Eklenme Tarihi : 12/08/2024